
beaujolais die al zes weken na de oogst gebotteld kan worden
Gevonden op
https://anw.ivdnt.org/article/beaujolais%20primeur

beaujolais die al zes weken na de oogst gebotteld kan worden
Gevonden op
https://anw.ivdnt.org/article/beaujolais%20primeur

Beaujolais primeur (ook wel Beaujolais nouveau genoemd) is een beroemd wijntype uit de Beaujolais. Het is een lichte fruitige rode wijn gemaakt van de Gamay druif en wordt vaak licht gekoeld gedronken. De wijn wordt gemaakt volgens de ‘macération carbonique’ methode. Traditioneel wordt de Beaujolais primeur al op de derde donderdag van novembe...
Gevonden op
https://wijnwetenschap.nl/wijnwoordenboek/beaujolais-primeur/

Beaujolais primeur (ook wel Beaujolais nouveau genoemd) is een beroemd wijntype uit de Beaujolais. Het is een lichte fruitige rode wijn gemaakt van de Gamay druif en wordt vaak licht gekoeld gedronken. De wijn wordt gemaakt volgens de ‘macération carbonique’ methode. Traditioneel wordt de Beaujolais primeur al op de derde donderdag van novembe...
Gevonden op
https://wijnwetenschap.nl/wijnwoordenboek/beaujolais-primeur/
Geen exacte overeenkomst gevonden.